RESTORAN HÕLM JA LYDIA G. HOLMI RETSEPTID (1925-1926)

RESTORAN HÕLM JA LYDIA G. HOLMI RETSEPTID (1925-1926)

Autor: Lauri Ülenurm,Karl Pajussaar,Andrus Saartok

Kirjastus: LYDIA HOTELL OÜ

Kategooria: Kokad ja restoranid
2018 aasta

Hindad

Rahva Raamat
34.95€
Hetkel pole saadaval
Apollo
35.95€ / 34.15€
Osta
Kas otsite kulinaarseid inspiratsioone, mis ühendavad ajaloolist pärandit ja kaasaegset köögikunsti? Avastage "Restoran Hõlm ja Lydia G. Holmi retseptid (1925-1926)", mis on koostööprojekt autoritelt Lauri Ülenurm, Karl Pajussaar ja Andrus Saartok. See raamat viib teid rännakule läbi aegade, kus kohtuvad traditsioonid ja innovatsioon.

Restoran Hõlm, mille nimi on austusavaldus Lydia Grünmann Holmile, on tuntud oma puhta tooraine, kvaliteedi ja lihtsuse poolest. See on restoran, mis on pälvinud White Guide'i – prestiižika gastronoomilise teejuhi – tunnustuse kogu oma tegutsemisaja vältel, olles üks Balti- ja Põhjamaade tipprestorane.

Raamatus "Restoran Hõlm ja Lydia G. Holmi retseptid" leiate hoolikalt valitud retsepte Lydia G. Holmi originaalkogumikust, mis pärineb aastatest 1925-1926. Lisaks on raamat rikastatud meie andekate kokkade poolt välja töötatud uute retseptidega, mis on inspireeritud Holmi pärandist, kuid on kohandatud tänapäeva maitsele ja toiduvalmistamise tehnikatele.

Kui teid huvitab, kuidas ajaloolised retseptid saavad uue hingamise kaasaegses köögis, siis see raamat on teile. See ei ole lihtsalt kokaraamat, vaid sild mineviku ja tänapäeva köögikultuuri vahel, pakkudes teile võimalust luua oma köögis tõeliselt erilisi maitseelamusi.