Ajalugu piltides

Ajalugu piltides

Kirjastus: EESTI RAHVA MUUSEUM

Kategooria: Eesti ajalugu
2023 aasta

Hindad

Rahva Raamat
38.99€
Osta
Apollo
36.95€ / 35.10€
Osta
Kas oled kunagi soovinud sukelduda Eesti ajaloo sügavustesse ja avastada, kuidas meie minevik kõlab koos maailma ajalooliste hetkedega? "Ajalugu piltides" on teos, mis viib sind ajaloolisele rännakule, kus Eesti ja maailma sündmused on kõrvutatud visuaalselt haaravas formaadis.

See raamat on Sinu võimalus avastada Eesti Rahva Muuseumi püsinäituse "Kohtumised" kõige kaasahaaravamaid elemente – tegelussaali, kus ajalugu ärkab ellu läbi kunstnik Siiri Taimla-Rannala detailirohkete ja elavate joonistuste. Raamatu lehekülgedel laotub Sinu ette ajaloo tapeet, alates jääaja lõpust kuni tänapäevani, pakkudes Sulle võimalust näha, kuidas Eesti sündmused on põimunud globaalsete arengutega.

Virve Tuubel, hariduskeskuse metoodik, on öelnud, et raamat toob koju ERMi tegelussaali võlu, võimaldades jätkata muuseumielamust ka pärast külastust. Siiri Taimla-Rannala, raamatu illustraator, jagab oma kirge ajaloo visuaalseks jäädvustamiseks, tuues esile sündmuste dünaamika ja emotsioonid.

"Ajalugu piltides" ei ole ainult hariv lugemine, vaid ka väärtuslik abivahend, mis toetab nii noorte kui ka täiskasvanute teadmiste kinnistamist ja uute faktide avastamist. Raamat sobib suurepäraselt ka lõimumisprojektide materjaliks, kuna on kättesaadav eesti, inglise ja vene keeles, pakkudes seeläbi mitmekülgset kasutust Eestis elavatele välismaalastele ja turistidele.

Kui ajalugu on Sinu kirg või soovid lihtsalt oma teadmisi laiendada, siis "Ajalugu piltides" on ideaalne kaaslane, mis viib Sind läbi aegade ja kultuuride, avades uusi perspektiive ja ühendades mineviku tänapäevaga.