Kas olete kunagi mõelnud, kuidas valmistada maitsvat ja tervislikku taimetoitu, mis oleks samal ajal lihtne ja kiire valmistada? Virpi Raipala-Cormier, Frantsila maheürditalu asutaja Soomes, jagab oma aastakümnete pikkust taimetoidu valmistamise kogemust just teiega. Tema raamat "Frantsila ürditalu taimetoidu kokaraamat" on inspireerinud paljusid taimetoitlasi ja tervisliku toitumise huvilisi üle kümne trüki jooksul.
Virpi Raipala-Cormier, kes on pälvinud Aasta Naise tiitli, on tuntud kui ravimtaimede maheviljeluse ja ökotoodete valmistamise pioneer Põhjamaades. Tema kirg ja pühendumus taimetoidule sai alguse juba üle 40 aasta tagasi, kui ta otsustas saada taimetoitlaseks. Frantsila ürditalu juures tegutsev Heaolu Keskus ning "Kehäkukka" taimetoidurestoran on pakkunud külastajatele suurepäraseid taimetoite alates 1980. aastatest.
Raipala-Cormier kinnitab, et tema pere tervis on tänu tasakaalustatud ja looduslähedaselt kasvatatud toiduainetele ning maitsetaimedele parem kui kunagi varem. Raamatu retseptid on loodud silmas pidades nii tervislikkust kui ka mugavust – kasutatud tooraine on soodne ja võimalusel kodumaine, mis teeb toidu valmistamise kiireks ja lihtsaks.
Frantsila ürditalu ja Lilleoru keskuse koostöö algas 1990ndatel, kui eestlased käisid seal õppimas ravim- ja maitsetaimede kasvatamist ning seejärel rajati Lilleoru maheürdiaed. Tänaseks on Virpi kokaraamatust saanud Lilleoru taimetoiduköögi asendamatu abiline.
"Frantsila ürditalu taimetoidu kokaraamat" on tõeline varasalv, pakkudes teile üle 300 isuäratava ja kergesti valmiva retsepti. Lisaks leiab raamatust maitsetaimetarkusi ning rohkelt kasulikke nõuandeid ja soovitusi, mis aitavad teil tervislikku toitumist igapäevaselt nautida. Kas olete valmis avastama taimetoidu uusi maitseid ja tervislikke valikuid? Virpi Raipala-Cormier'i kokaraamat on teie teejuht taimetoidu maailmas.