Ivari Voki raamat "Ivari Itaalia maitsed. Käepärased ja lihtsad näpunäited ning retseptid Itaalia avastamiseks" kutsub sind avastama Itaalia köögi rikkalikke maitseid läbi praktiliste ja kergesti järgitavate retseptide. See raamat on ideaalne kaaslane igale Eesti kodukokale, kes soovib oma toidulauale tuua Itaalia köögi võlu. Vokk, kes võitis telesaate "MasterChef Eesti" teise hooaja, jagab siin oma sügavat toidukirge, mis sai alguse juba lapsepõlves isa juhendamisel.
Raamatus leiad lihtsaid ja autentseid Itaalia roogasid, mis on kohandatud Eesti maitse-eelistuste ja kättesaadavate toorainetega. Alustades klassikalistest ciabatta’st ja foccacia’st, liikudes edasi pastade, risotode ja gnocchi’de juurde, pakub raamat ka mitmeid eelroogasid, suppe, kastmeid ja magustoite. Ivari Vokk rõhutab, et hea toit ei nõua keerulisi tehnikaid, vaid pigem kvaliteetseid ja värskeid koostisosi.
Raamat ei ole pelgalt retseptikogu, vaid kutsub sind omaks võtma elustiili, mis väärtustab hooajalisi ja värskeid tooraineid. Ivari Vokk toob välja Itaalia ja Eesti köögi sarnasused ning jagab oma armastust toidu vastu, mida ta soovib edasi anda ka oma lastele. See raamat on mõeldud kõigile, kes soovivad maitsete kaudu avastada uut kultuuri ja rikastada oma toidulaua valikut.
Kui sa oled valmis kulinaarseks seikluseks, mis on täis praktilisi nõuandeid ja inspireerivaid retsepte, siis on "Ivari Itaalia maitsed" just see, mida vajad. Avasta Itaalia köögi lihtsus ja rikkus ning too need maitsed oma kodukööki!