KES MA OLEN? KIISUD JA KUTSUD

KES MA OLEN? KIISUD JA KUTSUD

Kirjastus: KOOLIBRI

Kategooria: Pisipõnnid, vanus 0-3
2014 aasta

Hindad

Rahva Raamat
5.06€
Osta
Kas oled valmis põnevaks seikluseks, kus iga lehekülg pakub uut üllatust? "Kes ma olen? Kiisud ja kutsud" viib sind avastusretkele, kus saad aimata, kes peitub järgmise nurga taga. Kas see on nurruv sõber või sabaliputav kaaslane? Või äkki keegi kolmas?

See raamat on loodud spetsiaalselt väikestele lugejatele, et pakkuda neile rõõmu ja põnevust läbi mänguliste vihjete ja salapäraste piiluaukude. Raamat on interaktiivne, haarates lapsi kaasa arvama ja avastama, milline loom võib peituda järgmisel lehel. See on suurepärane viis tutvustada neile erinevaid koduloomi, arendades samal ajal nende vaatlusoskust ja loogilist mõtlemist.

Autor on loonud teose, mis mitte ainult ei meelelaha, vaid õpetab ka lapsi loomi tundma. Raamatu lihtne ja kaasahaarav ülesehitus teeb õppimise lõbusaks ja kergesti mõistetavaks. See on ideaalne lugemine, et veeta kvaliteetaega koos oma pere pisematega, aidates neil avardada oma silmaringi ja tugevdada side loodusega.

Kui oled valmis sukelduma armastatud lemmikloomade maailma, siis "Kes ma olen? Kiisud ja kutsud" on just see raamat, mida otsid. Võta hetk, et koos lapsega naerda, õppida ja mõistatada – see on teekond, mis rikastab teie mõlema päeva.