„Koduköögi meistriklass II” on järg Heidi Vihma eelmisel aastal ilmunud menukale teosele „Koduköögi meistriklass”. Selles raamatus on taas kokku kogutud ajakirja Toit ja Trend parimad retseptid ja juhised, et aidata sul kodus hõrgutavaid roogasid valmistada. Meistriks ei saada üleöö; see on oskuste ja teadmiste kogunemine aastate jooksul. Erinevalt koolist, kus järgmisesse klassi pääseb alles pärast eelmise materjali omandamist, võid kulinaarsete oskuste lihvimist alustada kohe teisest klassist – raamatust „Koduköögi meistriklass II”.
Mida sa siit raamatust leiad:
- Ligi 150 töökindlat ja läbiproovitud retsepti nii argi- kui pidupäevadeks.
- Hulgaliselt hõrgutavaid ja inspireerivaid kooke ja magustoite.
- Praktilisi nõuandeid grillimiseks, alates liha valimisest ja ettevalmistamisest kuni lihtsate nippideni, kuidas maitseid rikastada.
- Suure valiku taimetoiduretsepte.
- Retsepte ja ideid uudsete ja vähem tuntud toiduainete kasutamiseks nagu kuskuss, kinoa, bulgur, spargel ja idandid.
- Põnevaid rahvusroogasid Koreast Liibanonini ja Itaaliast Indiani: mis on melanzane ja bibimbap, kuidas tehakse falafel’i ja kimchi’t ning palju muud eksootilist.
- Fantaasiaküllaseid smuutiretsepte.
- Juhiseid, kuidas valmistada koduköögis maitsvaid kingitusi.
Lisaks leiad raamatust tabeleid, mis aitavad arvutada toiduainete mahu ja kaalu vahekorra, vajaminevate toidukoguste ning puu- ja köögiviljade keskmise kaalu. Samuti on olemas mõõtühikute teisendamise tabelid, mis teevad toiduvalmistamise veelgi lihtsamaks.
Heidi Vihma „Koduköögi meistriklass II” on ideaalne kaaslane igale kodukokale, kes soovib oma oskusi täiendada ja uusi maitseelamusi avastada.