Lenini valss

Lenini valss

Autor: Paavo Matsin

Kirjastus: LEPP JA NAGEL

Kategooria: Ajalooline romaan
2022 aasta

Hindad

Rahva Raamat
15.99€
Hetkel pole saadaval
Apollo
19.95€ / 18.95€
Osta
Kas olete valmis sukelduma alternatiivsesse ajalukku, kus Eesti Vabariik elab läbi kõige kummalisemaid aegu? "Lenini valss", autoriks Paavo Matsin, on teos, mis viib teid maagilise realismi ja alternatiivajaloo ristteel põnevale rännakule.

Kujutage ette maailma, kus Eesti on jagatud mõjuvõimu tsoonideks Soome ja Tsaari-Venemaa vahel. Matsini kirjutatud romaanis põimuvad ajaloo kihtide vahel olevad niidid, luues tiheda ja kütkestava narratiivi. Autori kasutatud keeleline mitmekesisus, sealhulgas soome-vene-eesti segakeele elemendid, annavad teosele ainulaadse maitse ja sügavuse.

"Lenini valss" ei ole lihtsalt ajalooline fantaasia; see on ka kasside ja nende jõukude vallutatud Tartu linnas aset leidev seiklus. Lenin ise, või pigem tema kuju, tuuakse Tampere Lenini-muuseumist Tartusse, põhjustades sellega erinevate huvigruppide vahel intriige ja võimuvõitlust. See on lugu, mis paneb mõtlema, kuidas ajalugu ja tulevik võivad põimuda viisidel, mis on korraga nii võõrad kui ka ootamatult tuttavad.

Paavo Matsini "Lenini valss" on järjeks tema varasemale romaanile "Gogoli disko", mis on leidnud rahvusvahelist tunnustust ja tõlgitud juba kümnesse keelde. Teos on sündinud tänu Kultuurkapitali toetusele, mis on võimaldanud autoril luua midagi tõeliselt erilist ja meeldejäävat.

Kui olete valmis avastama, kuidas klassikaline ajalugu võib saada uue ja ootamatu keerdkäigu, siis "Lenini valss" on teie jaoks. See on raamat, mis ei jäta kedagi ükskõikseks, pakkudes sügavat lugemiselamust neile, kes hindavad kirjanduslikku julgust ja originaalsust.