Muna

Muna

Autor: Julius Oro

Kirjastus: RAHVA RAAMAT

Kategooria: Pisipõnnid, vanus 0-3
2024 aasta

Hindad

Rahva Raamat
11.99€
Osta
Kas otsid midagi erilist oma väikese raamatusõbra jaoks? "Muna", autoriks armastatud Julius Oro, on just see, mida vajate. See on papist lehekülgedega raamat, mis on loodud vastu pidama ka kõige uudishimulikumatele kätele.

Lugu viib sind koos peategelase Ainoga imelisele seiklusele, kui ta leiab ühe salapärase muna. Raamatu lehekülgedel avaneb värvikas maailm, kus iga täht ja pilt viib sind lähemale sellele, mis peitub munakoore sees. Lilian Härmi kaunid illustratsioonid toovad loo ellu ja pakuvad silmarõõmu nii lastele kui ka täiskasvanutele.

Esimest korda ilmunud üle neljakümne aasta tagasi, on "Muna" tõeline klassika, mis ei ole kaotanud oma võlu. Raamatu tegelaskonda kuuluvad lisaks Ainole ka armas koer, nurriv kass, nokkiv kana ja kaval harakas, kes kõik aitavad kaasa Ainu avastusretkele.

Kui soovid pakkuda oma lapsele midagi enamat kui lihtsalt lugemisrõõmu, on "Muna" suurepärane valik. See ei ole ainult lugu, see on kaasahaarav kogemus, mis õpetab tähti ja sõnu, arendab lugemisoskust ja pakub rõõmu ühiseks lugemishetkeks.

Kingi oma lapsele aegumatu seiklus koos Julius Oro "Munaga" – raamatuga, mis on sama värske ja põnev nagu päeval, mil see esimest korda ilmavalgust nägi.