Kas oled kunagi mõelnud, kuidas erinevad kultuurid riisi valmistavad? "Rõõmsameelne Riis" on põnev teos, mis avab ukse riisiroogade mitmekesisesse maailma. Autor toob esile, et iga rahvusköök omab oma unikaalseid meetodeid ja traditsioone riisi valmistamisel. Mõned kokad eelistavad riisi enne keetmist leotada, teised jällegi kasutavad rohkelt või vähe vett, ning on ka neid, kes ei keeda riisi üldse, vaid küpsetavad seda pannil kuumas õlis või võis, lisades vedelikku alles hiljem ja hautades riisi pehmeks.
Ehkki Eesti toidukultuuris on kartul olnud läbi aegade au sees, on riis vaikselt kuid kindlalt meie südameid võitnud. Kui oled juba tuttav eelmisel aastal ilmunud teosega "Soolaterad", siis "Rõõmsameelne Riis" pakub sulle suurepärast võimalust avastada veelgi enam põnevaid riisiroogade retsepte. Raamatust leiad nii salateid kui ka pajaroogasid, mis rikastavad sinu toidulauda ja pakuvad uusi maitseelamusi.
Kui soovid oma kööki tuua värsket inspiratsiooni ja tunda rõõmu riisiroogade valmistamisest, siis see raamat on just sulle. Avasta riisi mitmekülgsust ja lase end kaasa haarata selle teravilja põnevatest võimalustest!