SKORPIONI MÄRGI ALL

SKORPIONI MÄRGI ALL

Autor: Jüri Lina

Kategooria: Maailma ajalugu
2017 aasta

Hindad

Rahva Raamat
25.30€
Hetkel pole saadaval
Apollo
26.95€ / 25.60€
Osta
"Skorpioni märgi all" on Jüri Lina silmiavav teos, mis heidab valgust vabamüürlaste varjatud rollile globaalses poliitikas, sealhulgas nende seotusele ajalooliste sündmustega nagu Prantsuse riigipööre 1799. aastal ja Venemaa revolutsioonid 1917. aastal. Raamat paljastab, kuidas tuntud revolutsionäärid nagu Lenin ja Trotski allusid vabamüürlaste juhtimisele ning kuidas kommunistlik ideoloogia sai alguse illuminaatidest, leides jätku Moses Hessi, Karl Marxi ja Friedrich Engelsi õpetustes.

Jüri Lina uurib põhjalikult, kuidas ja miks rahvusvahelised finantsjõud toetasid 1917. aasta märtsis ja novembris toimunud Vene revolutsioone ning millised olid nende tegevuse tagamaad ja eesmärgid. Ta küsib, miks oli ühiskonna lõhkumine ja kaos nii kasulik varjatud jõududele, kes neid sündmusi mõjutasid.

Peale Nõukogude Liidu kokkuvarisemist on paljud seni varjul olnud dokumendid muutunud kättesaadavaks, kuid Lääne-Euroopas on sellest infost jõudnud avalikkuseni vaid murdosa. Lina kasutab oma teoses venekeelseid allikaid, et luua sündmustest terviklikum pilt ja tuua esile ajaloo varjatud tahke.

Raamatu neljas, täiendatud trükk kutsub lugejat ümber hindama oma arusaamu kaasaegsest ajaloost ning mõistma, et lisaks nähtavale reaalsusele eksisteerib ka varjatud maailm, kus inimkonna saatust suunatakse nähtamatute niitidega. "Skorpioni märgi all" on teos, mis võib muuta teie vaadet ajaloole ja avada silmad peidetud jõudude mõju kohta meie maailmas.