Kodused lõuna- ja õhtusöögid mängivad olulist rolli meie toitumisharjumuste kujundamisel. Meenutame sageli oma vanaemade ja emade retsepte, mida valmistame ikka ja jälle, lisades neile tänapäevaseid maitseaineid või nüansse. Üks võimalus on hoolikalt planeerida oma õhtu- või lõunasöögi menüü, minna poodi koos nimekirjaga ja osta täpselt vajalikud koostisosad. Teine võimalus on avada külmkapi uks ja vaadata, mida seal leidub, ning improviseerida. Mõistlik on ära kasutada ka sooduspakkumisi ja hoida sügavkülmas väikest varu. Kui värske köögivilja hooaeg on möödas, võib julgelt kasutada külmutatud köögivilju. Argipäeva tõeline kangelane on kindlasti hakkliha, millest saab valmistada mustmiljon erinevat rooga ja mida võib ka sügavkülma varuda. Loodetavasti aitavad need retseptid sul soodsalt ja targalt oma menüüd mitmekesisemaks muuta!
Marika Vingissari raamat "SOODSAD JA LIHTSAD ARGIROAD" on suurepärane abimees igapäevaste toidukordade planeerimisel. Raamat pakub praktilisi ja taskukohaseid retsepte, mis aitavad sul valmistada maitsvaid ja toitvaid roogasid ilma suurema vaevata. Vingissar rõhutab, kui oluline on kasutada ära olemasolevaid koostisosi ja sooduspakkumisi, et muuta toiduvalmistamine lihtsamaks ja säästlikumaks. Lisaks pakub raamat inspiratsiooni ja ideid, kuidas muuta tavalised toidud põnevamaks ja mitmekesisemaks, kasutades lihtsaid ja kättesaadavaid koostisosi.
Kui otsid viise, kuidas oma igapäevast menüüd mitmekesistada ja samal ajal raha säästa, siis "SOODSAD JA LIHTSAD ARGIROAD" on just see, mida vajad. Raamat on täis praktilisi näpunäiteid ja maitsvaid retsepte, mis aitavad sul valmistada koduseid toite, mis rõõmustavad nii sind kui ka sinu peret.