Raamat "Teenindamise kunst. Toitlustamine. Vastuvõttude korraldamine" autoritelt Reelika Eerik, Tiiu Parm, Sirje Rekkor ja Allan Vainu pakub põhjalikku ülevaadet toitlustamise ja vastuvõttude korraldamise maailmast. See teos on asendamatu abimees kõigile, kes soovivad täiustada oma oskusi teeninduse valdkonnas või kes on seotud majutuse, toitlustamise, turismi ja vaba aja veetmisega.
Raamat keskendub laudade ülesehitusele, linutamise ja kaunistamise erinevatele võimalustele ning teeninduse põhitehnikatele. Siit leiad teavet nii tavapäraste kui ka eriliste lauanõude ja serveerimisvahendite kohta. Iga selvelaua tüübi puhul on välja toodud sobivad road ja joogid ning praktilised nõuanded menüüde koostamiseks ja roogade serveerimiseks.
Raamatus on ka rikkalikult nõuandeid vastuvõttude korraldamiseks, vastuvõtulaudade katmiseks ja teenindamiseks. See on suurepärane käsiraamat toitlustusfirmadele, pakkudes arvukalt harjutusülesandeid ja illustreerivat materjali, sealhulgas näidismenüüsid koos lauaskeemidega.
Kui sa oled huvitatud teeninduse kunsti valdamisest, siis see raamat on just sulle. See on 2000. aastal ilmunud hinnatud käsiraamatu "Selvelauad" oluliselt täiendatud ja kaasajastatud versioon, mis vastab tänapäeva nõudmistele ja ootustele. Avasta, kuidas muuta iga vastuvõtt meeldejäävaks sündmuseks ja täiusta oma teenindusoskusi selle põhjaliku ja praktilise õpiku abil.