Toidud juustust ja juustuga

Toidud juustust ja juustuga

Autor: Marika Vingissar

Kirjastus: ÜHINENUD AJAKIRJAD

Kategooria: Kokaraamatud
2023 aasta

Hinnad

Rahva Raamat
6.50€
Osta
Apollo
6.50€
Osta
Kas otsid inspiratsiooni, kuidas tuua oma kööki juustu võlumaailma? Marika Vingissari raamat "Toidud juustust ja juustuga" on just see, mida vajad. Juust, see mitmekülgne ja armastatud toiduaine, on läbi aegade olnud nii lihtsa talupojatoidu kui ka luksusliku delikatessi sünonüüm. See raamat avab ukse juustu ajalukku ja tänapäeva, alustades fondüü tagasihoidlikest juurtest, kui karjused sulatasid kõva juustu otse lõkkel, et siis leivatükke sellesse maitsvasse sulasse kasta.

Marika Vingissar, kelle kirjutatud teos on tõeline aare, toob esile juustu kui koostisosa, mis muudab iga roa eriliseks. Olgu selleks siis kreemjad supid, krõbedad ahjuroad, värsked salatid või kohevad omletid – juust lisab igale einele rikkaliku maitsekihi. Tänu oma rasvasusele ja soolasusele on juust suurepärane maitsestaja, millest piisab vaid väike kogus, et toidule iseloomulikku maitsenüanssi anda.

Kui oled kunagi seisnud köögis mõttega, mida õhtusöögiks valmistada, siis Marika Vingissari retseptid pakuvad lahendusi. Raamatus leidub ideid, kuidas valmistada lihtsaid, kuid suussulavaid juustusaiu, mis rõõmustavad igaüht. Avasta juustu mitmekülgsust ja lase sellel imelisel toiduainel oma toiduvalmistamise oskusi rikastada. "Toidud juustust ja juustuga" on sinu teejuht, kuidas tuua igapäevastele roogadele juurde seda erilist maitseelamust, mida pakub juust.